För företag

Influencer marketing är marknadens snabbast växande område.

Vi älskar samarbeten, och med rätt influencer når du målgrupper som annars kan vara svåråtkomliga med traditionell annonsering. Samtidigt är influencer marketing en ung, föränderlig och stundtals snårig bransch. 

Influencerns styrka och viktigaste valuta är förtroendet hos sina följare, därför är det avgörande att matchningen blir rätt och att samarbetet blir en naturlig del av flödet. Vi nöjer oss inte med halvhjärtade produktplaceringar, vi skapar långsiktiga samarbeten.

Influencern blir en viktig ambassadör för ditt varumärke, det betyder att de behöver förstå och skriva under på era värderingar. Vi matchar dig med rätt influencer, och skapar förutsättningar för ett samarbete som lyfter både ditt och influencerns varumärke.

Storleken är inte det viktiga. Vi samarbetar med influencers med allt från 500 till 500 000 följare – det viktiga är att nå rätt människor med rätt budskap. johannawiklander.se är en Norrländsk kreativ byrå med starka relationer till lokala varumärken. Vi arbetar över ett brett spektra med traditionell media, sociala medier och event, och vårdar, stärker och lyfter varumärken.

Du får: